Licht contracting

tot 70% minder energiekosten  –  geen investering  –  geen financieel risico  –  verbetering lichtkwaliteit

 

Moderne verlichtingstechniek zonder eigen investering- met Licht Contracting (leasing).

Wie in zijn onderneming energiekosten wil besparen, zou ook de verlichting in en om het bedrijfsgebouw daarbij moeten betrekken. LED lampen van de hoogste energieklassen verbruiken slecht een fractie van de energie van conventionele TL buizen of HQL lampen en bieden daarbij de hoogste lichtkwaliteit.

Met innovatieve LED-oplossingen laat zich in een handomdraai geld besparen en de verlichtingstechniek in de onderneming moderniseren.

Tot 70% energiekosten besparen met Licht Contracting

Wij ondersteunen u om het braakliggende energiebesparingspotentiaal te benutten. Met onze Contracting oplossing kunt u overgaan op energiezuinige en moderne LED verlichting en daarbij de kosten volledig onder controle houden. We zorgen voor een individuele, fabrikantonafhankelijke, lichttechnische berekening en ontwikkelen het passende verlichtingsconcept volgens uw voorwaarden.

Geen financieel risico.

U draagt geen financieel of economisch risico. Afhankelijk van wat is geïnstalleerd, betaalt u alleen een vaste basisprijs voor de beschikbaarheid van de verlichting. U hoeft geen gedachte meer te wijden aan de meest efficiente verlichtingsbronnen voor uw verlichtingsstructuur.

Ondersteuning bij de ontwikkeling van uw efficiente verlichtingsinstallatie.

Wij nemen u, samen met onze partners, alle werkzaamheden uit handen, vanaf het lichtplan, de montage, de financiering, tot aan een veilige werking van der verlichtingsinstallatie.

Neem contact op met Light&EnergyTech voor een verlichtingsconcept.

Wilt u meer weten over verlichtingsconcepten met Licht Contracting? Neem contact met ons op via ons contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.