LED sportveldverlichting. LED schijnwerper met hoog vermogen. Vervangen van kwikhoudende lampen zoals HQI stralers etc. (gasontladingslampen)

LED schijnwerper, hoog vermogen, vervanging kwiklampen (HQI), high mast lighting. Sportveldverlichting, stadionverlichting, verlichting sportterreinen.LED schijnwerper, hoog vermogen, vervanging kwiklampen (HQI), high mast lighting. Sportveldverlichting, stadionverlichting, verlichting sportterreinen.

De mega LED schijnwerper FL 12 welke de gangbare 2000 Watt HQI stralers vervangt is nu ook leverbaar in een sport uitvoering voor sportverlichting, voor het uitlichten van sportvelden, stadions, etc.

De LED schijnwerper is schakelbaar in drie standen, te weten 320 Watt, 640 Watt en 960 Watt en biedt een aantrekkelijke oplossing voor o.a. sporthallen, sportterreinen, stadions en voor toepassingen met een dagelijkse lichtduur tot c.a. 6 uren.

Deze hoogvermogen LED straler geeft een zeer hoge lichtstroom en is een goede oplossing voor het vervangen van de uit te faseren kwikhoudende HQI stralers van 2000 Watt (kwiklampen, gasontladingslampen) die gebruikelijk zijn.

Deze LED stralers gebruiken veel minder energie, zijn niet gevoelig voor trillingen, hebben een zeer lange levensduur en na het inschakelen is er praktisch direct licht.

Naast de energiebesparing worden grote kostenbesparingen bereikt doordat regelmatig wisselen van de lichtbron niet meer nodig is. Bij de op hoge posities opgestelde schijnwerpers bracht dit bij conventionele schijnwerpers veel kosten met zich mee.
Hier geeft LED een groot voordeel.

Kwalitatief hoogwaardig Duits fabrikaat!button vraagmeerinformatie 002


Uitvoering:

Waterdicht armatuur met een zeer geringe neiging tot het vormen van condens.
Voorzien van de uiterst efficiente Lumileds Luxeon en/of OSRAM OSLON SSL 80 LED chip.
Beschermglas aan de voorkant.
Levensduur meer dan 50.000 uren.


Toepassing: sporthallen, sportterreinen, stadions,high mast lighting, en voor toepassingen met een dagelijkse lichtduur tot c.a. 6 uren.


Technische gegevens:

Maximaal 960 Watt
IP 65
Lichtstroom 124.800 Lumen (bij 960 Watt)
Kleurtemperaturen 5700 K
Kleurweergave, Ra waarde, CRI index >70

Neem voor meer informatie contact met ons op!